top of page

Gezond eten voor iedereen binnen handbereik!

DGZ2.jpeg

Onze missie is simpel: we willen gezond eten voor iedereen binnen handbereik brengen. Maar we staan voor een behoorlijke uitdaging. Op dit moment is gezond eten niet zo vanzelfsprekend. Het is prijzig, supermarkten lijken vooral te pronken met ongezonde koopjes, en het is vaak verwarrend wat nu eigenlijk echt gezond is.


Gelukkig heeft MOERVERS een oplossing bedacht om deze hindernissen te overwinnen: we bieden betaalbare maaltijdtassen aan. In deze tassen vind je benodigde ingrediënten en bijbehorende recepten om gezonde maaltijden te bereiden.


Wat ons onderscheidt is onze aanpak om de kosten laag te houden. We werken nauw samen met lokale boeren en kwekers, waardoor we toegang hebben tot gezonde producten uit de regio. Bovendien kunnen we rekenen op de hulp van vrijwilligers en klanten die bereid zijn een solidariteitsbijdrage te betalen.


Met MOERVERS maken we gezond eten niet alleen betaalbaar, maar ook toegankelijk en begrijpelijk. We willen het voor jou makkelijk maken om gezonde keuzes te maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge kosten of verwarrende informatie. Doe met ons mee op deze reis naar een gezondere toekomst! 🌱💪

Lennard van der Poel

Image by Pineapple Supply Co.

Waar wij voor staan

Gezond

Gezonder eten moet geen puzzel zijn die je alleen kunt leggen als je gestudeerd hebt of alle tijd van de wereld hebt. We gaan voor gezonder en gemak.

Lokaal

Ons streven is om zoveel mogelijk met de seizoenen mee te eten en de producten vanuit de regio in de tas te gebruiken.

Samen

Kosten laag houden door allemaal een klein beetje bij te dragen. En door de mensen die het kunnen missen net iets meer te laten betalen.

Team

lennard bold.jpg

Lennard

Chef

avatar 109

Sophie

Stagiaire voeding & diëtiek

michel cartoon.png

Michel

Chef voeding

avatar 100

Naomi

Stagiaire voeding & diëtiek

Herbert bold.jpg

Herbert

Chef ICT

Image by Alina Grubnyak

Netwerk en partners

FVMB_Fc.jpg
224685-DDH logo.png

?

Colored.png
bottom of page