top of page

Wij zijn De gezonde super

Wij willen het voor iedereen eenvoudig maken om gezonder en duurzamer te eten.

DGZ2.jpeg

Sinds wij kinderen hebben is het nog meer dan daarvoor onze intentie om gezonder en duurzamer te gaan eten. Maar dat blijkt knap lastig in de praktijk. Als je de supermarkt inloopt wordt je links en rechts gebombardeerd met ongezonde aanbiedingen en je moet best goed zoeken om gezonde producten in het schap te vinden.

Toch zijn er ook mooie kansen die voorbij komen zoals allerlei groentetassen, bioboxen en pakketen. Die zijn we dus allemaal gaan proberen. Maar dat viel niet altijd mee, soms zijn ze gewoonweg te duur en als we wel een goede en betaalbare hadden liepen we er tegen aan dat het best nog wel een gedoe is om dan weer bijpassende gerechten te zoeken, een lijstje te maken met resterende boodschappen om te doen, etc.

Het was gewoon te veel gedoe... 

Maar toen, eureka. Waarom maken we niet een website, waarop je een bepaalde insteek kan kiezen zoals het Lekkernassûh pakket. Waarvoor je dan bijpassende gangbare gerechten te zien krijgt. Die je dan met een druk op de knop kan kiest waarna er een mooi boodschappenlijstje uitrolt.

Een kind kan de was doen en lekker gezond en duurzaam eten. En zo geschiede :)

Lennard van der Poel en Leonie Dijkhuizen

ps. we zijn net begonnen en alle hulp is welkom!

Image by Pineapple Supply Co.

Waar wij voor staan

Gemak

Gezonder eten moet geen puzzel zijn die je alleen kunt leggen als je gestudeerd hebt of alle tijd van de wereld hebt. We gaan voor gezonder in 1 minuut.

Op maat

Kies de voeding die bij je past. Krijg gerechten en weekmenu's op maat die passen bij jouw wensen.

Samen

Door als aanbieders, diëtisten, specialisten en foodies onze kennis te bundelen kunnen we het voor iedereen weer eenvoudig maken om gezonder te eten.

Team

lennard bold.jpg

Lennard

CEO

Yvonne bold.jpg

Yvonne

CFO

Herbert bold.jpg

Herbert

CTO

Image by Alina Grubnyak

Netwerk en partners

FVMB_Fc.jpg
224685-DDH logo.png

?

Colored.png
bottom of page